Üzenet

 

A Volmix Kft. 1990 elején alakult, működésünk két alappillére a gyógyászati és a vegyi divízió. Cégünk gyógyászati divíziója gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülõ gyógyhatású készítmények, étrendkiegészítők, vitaminok forgalmazását, vegyipari divíziója pedig vegyipari termékek (gépi mosogatószerek és tisztítószerek) forgalmazását végzi.

A cég gyógyászati divíziója német, osztrák, spanyol és magyar cégek kizárólagos képviseletét látja el. A termékek kiválasztásánál nagyfokú igényességgel járunk el. Jelenleg mintegy 80 féle készítményt forgalmazunk, melyek indikáció szerint széles skálát fognak át. Többek között megtalálhatók emésztésre, bélrendszer regenerálására, szív- és érrendszerre, bõrbetegségekre, idegrendszerre, légúti megbetegedésekre, mozgásszervi betegségekre ható készítmények, valamint vitaminok és nyomelempótló étrendkiegészítõk. Minden termékünk rendelkezik a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges szigorú engedélyekkel. A készítmények szinte 100%-ban természetes alapanyagúak, melyek a legkorszerûbb körülmények között készülnek. Elsõsorban nagykereskedõkkel vagyunk állandó kapcsolatban, de egy 14 fõbõl álló patikalátogató-hálózat segítségével, éves szinten 2-3 alkalommal akciókkal egybekötött látogatásokat végzünk a gyógyszertárak, gyógynövényboltok és drogériák területén, ezáltal tartva a kapcsolatot a kiskereskedõkkel is. Hazánkban minden olyan partnernek beszállítói vagyunk, akik gyógyterméket és étrendkiegészítõket forgalmaznak, ezek közül csak a legnagyobbakat felsorolva: Phoenix Rt; Béres Egészségtár; Hungaropharma Rt; Herbaház; Mediline; dm; Rossmann. Viszonteladókat és egyéni vásárlókat is kiszolgálunk, valamint igény szerint csomagküldõ szolgálatot is mûködtetünk. Budapest területén külön mûködési szerzõdés alapján referenciapatika-hálózatunk mûködik,  terveink szerint a közeljövõben minden kerületben találnak a vásárlóink egy referenciapatikát, ahol garantáltan hozzájutnak az általunk kizárólagosan forgalmazott termékekhez.

1999-ben létrejött vegyipari részlegünk által környezetkímélõ gépi mosogatószerek és háztartási tisztítószerek Európai Unióból történõ behozatalát és a hazai élelmiszerláncok felé történõ kizárólagos forgalmazását kezdtük el. Fõbb partnereink: Tesco; Auchan; Metro. A Volmix Kft. által kizárólagosan képviselt külföldi és magyar partnereink:

 • Apomedica GmbH., Graz, Ausztria
 • Arkopharma, Carros, Franciaország
 • Biyo-Product Kft., Komárom
 • Cheminova International, S.A., Madrid, Spanyolország
 • Dronania GmbH., Bad Wörishofen, Németország
 • Kemix Kft., Komárom

  Az általunk forgalmazott gyógytermékeknek és étrend-kiegészítõknek a következõ fõ feladatokat kell ellátniuk: 
  1. Növelniük kell a szervezet ellenálló képességét, szolgálni kell az egészség megõrzését, valamint a  közérzet javítását.
  2. Hozzá kell járulniuk a korszerû táplálkozás fejlesztéséhez .
  3. A szépségápolás területén is a természetességet kell elõtérbe állítaniuk.

  A legfontosabb alapelvünk a megbízhatóság minden szinten!

1.  megbízhatóak legyünk vásárlóink számára,

2 . megbízhatóak legyünk a forgalmazott termékek minõsége és hatékonysága szempontjából,

3.  megbízhatóak a kiszolgálásban és

4. a gyártóinkkal kiépített partnerkapcsolatban is.


Így válik élõvé vállalatunk szlogenje:

"Bízzon a természetben!"

VOLMIX
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
FELIR azonosító: AA2716332
Adószám: 10311057-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-065-085
Székhely: 1146 Budapest, Thököly út. 76.
Telephely: 1103 Budapest, Gergely u. 56.
Tel.: 061 383-4892, 061 383-3252
Fax: 061 383-4989
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Dr.M Konyhai tisztítószer
Dr.M Konyhai tisztítószer
1 699 Ft

Dr.M folyékony mosódió illatmentes
Dr.M folyékony mosódió illatmentes
1 800 Ft

Dr. M Prémium Korall Kalcium 60x kapszula
Dr. M Prémium Korall Kalcium 60x kapszula
1 490 Ft