Kedves Vásárlóink, tisztelt Érdeklődők!

 

Honlapunk megújul! A jövőben GYÓGYNÖVÉNYKUCKÓ néven várjuk vissza Önöket egy sokkal informatívabb, átláthatóbb és kényelmesebben használható, új webáruházban.


Technikai okok miatt az új honlapon meg kell újítani a regisztrációjukat.

Ez mindössze pár percet vesz igénybe, és biztosítja a zökkenőmentes átállást, hogy időben tájékoztatást kapjanak újdonságainkról és legfrissebb akcióinkról. Amennyiben a regisztrációval kapcsolatosan kérdésük van vagy segítségre van szükségük, úgy kérjük, keressenek minket!

Amennyiben regisztrál új honlapunkon és legalább 10.000,- Ft bruttó értékben rendelést ad le, 1 db Dr.M Prémium Kalcium+Magnézium+Cink rágótablettát küldünk ajándékba!

Újdonság, hogy a kényelmesebb vásárlás érdekében elérhető lesz a bankkártyás fizetési lehetőség.

Bizonyára sokak örömére ismét rendelhető jól ismert, hatékony SKIN-CAP termékcsaládunk! Kérjük megértésüket, mivel a járványhelyzet miatt kizárólag az online megrendeléseket tudjuk teljesíteni. 

Termékválasztékunk számtalan újdonsággal bővült és folyamatosan színesedik. A jól bevált tradicionális növényi alapú gyógytermékek, étrend-kiegészítők és környezetkímélő mosódió-termékek mellett új termékkörünk a kozmetikumok és a hidegen sajtolt olajok, melynek választéka egyre bővül.

Érdemes a jövőben is rendszeresen ellátogatni új weboldalunkra…

Várjuk Önöket!


BÍZZON A TERMÉSZETBEN!

 

A Volmix Kft. csapata