+3630-860-4103, volmix@volmix.hu 

Kosár tartalma 
Weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Az embert először külseje alapján ítéli meg a környezete. A bőrnek, hajnak és a körömnek különös jelentősége van, mert ezek a belső állapot tükreként vitalitást, életörömöt, fiatalságot és öntudatosságot sugároznak. Ezért nagyon fontos a bőrünk, hajunk, körmünk rendszeres ápolása.

A bőrt belülről is lehet kényeztetni olyan anyagokkal, melyeket a bőr önmagától nem képes előállítani. Lássuk szépségünk legfontosabb építőköveit!

Beköszöntött az ősz és vele együtt a megfázásos, meghűléses időszak is kezdetét veszi. A hidegebb időben gyakrabban fáj a torkunk, berekedünk és az orrfolyás, orrdugulás tünetei is többször okoznak problémát. A LUUF® termékcsalád ezekre az esetekre nyújt gyengéd, de hatékony megoldást.

A mosódió barna, diószerű termésével bizonyára találkoztak mindazok, akik kifejezetten környezetkímélő mosószert használnak a mosáshoz. 100%-ban növényi eredete miatt igazán közkedvelt mosószer, tisztítószer. A környezettudatos mosási alternatívák terjedése indokolttá tette a

Napjainkban a tradicionális gyógynövények ismét reneszánszukat élik, egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat, így egyre szaporodnak a gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek. Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható és egyszerűen alkalmazható tabletta formában is. 

Ősszel szervezetünk védekező képessége lassanként elkezd csökkenni. Annak érdekében, hogy az immunrendszerünk védekező képessége ne csökkenjen, segíthetjük például rendszeres aktív mozgással, alvással, pihenéssel, vagy étrend-kiegészítők használatával.

Készítsük fel immunrendszerünket a téli szezonra a legfontosabb étrend-kiegészítőkkel!

Top