+3630-860-4103, volmix@volmix.hu 

Kosár tartalma 
Weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

köhögés, nátha, torokfájdalom, rekedtség, torokgyulladás, légcsőhurut, hörgőhurut, bronchitis, hurutos, Kinder LUUF, LUUFKinder Luuf Balzsam. Megfázás, hűléses megbetegedés: köhögés, nátha, torokfájással és rekedtséggel járó torokgyulladás külsőleges kezelésére ajánlott.

Kinder Luuf Balzsam (30g)

Fogyasztói ár1990 Ft
Ár / kg
Cikkszám:662Kategória: Megfázás.
Megfázás, hűléses megbetegedés: köhögés, nátha, torokfájással és rekedtséggel járó torokgyulladás külsőleges kezelésére ajánlott.

Kinder Luuf Balzsam

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják.

A balzsam hatóanyagai (illóolajok) – külön-külön is régóta alkalmazott szerek a népgyógyászatban, a gyógynövény terápiában – elsősorban, mint inhaláló szerek kedveltek az otthoni betegápolásban a hurutoldó és légtisztító hatásuk alapján. A balzsam hatékonyságához hozzájárul a test-meleg bőrfelület, mely elősegíti az illóolajokból az aromás gőzök felszabadulását. A nyak, hát, vagy a mellkas bőrére dörzsölt balzsam hatóanyagai a bőr vérátáramlását is fokozzák.

Az illóolajok a bőrön keresztül is felszívódnak, a vérkeringésbe jutva a légzőszervekben választódnak ki. Belégzése a légutakban letapadt nyákot feloldja, elfolyósítja, így lehetővé teszi annak könnyebb felköhögését. Enyhe görcsoldó hatása révén csökken a köhögési inger és a légzés is könnyebbé válik.

Köhögés, nátha, torokfájással és rekedtséggel járó torokgyulladás külsőleges kezelésére ajánlott!

Kiegészítő kezelésként légcsőhurut, hörghurut, valamint makacsul ismétlődő hurutos tünetek gyógyszeres kezelésének kiegészítésére javasolt.

Használat: külsőleg 3 éves kortól, inhalálásra 6 éves kortól.

Kiszerelés: 30g

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Top