+3630-860-4103, volmix@volmix.hu 

Kosár tartalma 
Weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

köhögés, nátha, torokfájdalom, rekedtség, torokgyulladás, légcsőhurut, hörgőhurut, bronchitis, hurutos, fehérmályva, torokpasztilla, LUUFLUUF Torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával.

LUUF Izlandi zuzmó + Fehérmályva Szopogató tabletta

Fogyasztói ár1890 Ft
Ár / kg
Cikkszám:270Kategória: Megfázás.
Torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával.

LUUF® Torokpasztilla

Izlandi zuzmóval és fehérmályvával

- Magas hatóanyag-tartalom
- Kellemes bodzaíz
- Felnőtteknek és gyermekeknek

Alkalmazása

- Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj- és garatüregben (garatgyulladás)
- Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén
- Száraz szobalevegő, erős cigarettafüst vagy káros környezeti hatás miatt kialakult torokszárazság kezelésére

A káros környezeti hatások, mint a finom por, a cigarettafüst vagy az intenzív beszéd, ill. éneklés, rekedtséghez és köhögési ingerhez vezethetnek.

Az egyedülálló hatóanyag-összetételű LUUF® torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával - különösen az ún. mukopoliszacharidoknak nevezett magas nyákanyagtartalma alapján - kettős védőhatást fejt ki az irritált nyálkahártyára: a hatóanyagok védőfilmet képezve védik a száj- és garatüreget a kiszáradástól, így segítséget nyújtanak rekedtség, köhögési inger és torokszárazság esetén.
Ezenkívül a nyákanyagok nyugtató hatásúak száraz köhögési ingernél és rekedtségnél a mukociliáris szállítás akadályozása által.

Az izlandi zuzmó keserű zuzmósav-tartalma elősegíti a nyálképzést, így játszik szerepet az inger csillapításában. Különleges tulajdonsága a a különleges zuzmósavból eredő természetes antibiotikus és gyulladásgátló hatás.
Ennek során a keserűanyagok által termelődött, megnövekedett nyálmennyiség köhögésiinger- csillapító hatású.

A LUUF® torokpasztilla izlandi zuzmóból (350 mg) és fehérmályva gyökérből (90mg) különlegesen magasan adagolt növényi kivonatot tartalmaz.

A cukormentes pasztillák különösen praktikusak útközben, nagyon kellemes ízűek és nem tartalmaznak színező- és tartósítóanyagokat.

Orvostechnikai eszköz

Top