30 éve az Önök egészségéért!

Tradíció és innováció a természetből merítve

Darmpflege, Nervenpflege, Baby Luuf, Kinder Luuf, Dr. M Prémium brand, Mosódió-termékek… Ismerősen cseng? Netán egyike rendszeres vásárlóinknak?

Cégünk idén ünnepli 30. születésnapját.

Cégfilozófiánk és működésünk a kezdetektől fogva a természetes megoldások keresésén alapult, a tudatos egészségmegőrzés fontosságát szem előtt tartva. Mottónk még mindig, sőt újra trendi: Bízzon a természetben!

Termékpalettánk már a kezdetekkor úttörőnek számított a megelőzés terén, mivel a természet kincseit, a gyógynövények erejét felhasználva talált megoldást gondjainkra és segített alapvető napi problémáinkon, mint a meghűlés, a rossz közérzet, a stressz vagy a nem megfelelő emésztés. Az elmúlt évtizedekben mindent megtettünk, hogy megőrizzük és továbbvigyük ezt az értéket, így saját fejlesztésű és gyártású termékeinkhez is a természetet hívjuk segítségül. Dr.M Prémium étrend-kiegészítőink gyógynövényeken alapuló komplex összetétele a fogyasztóink igényeit tartja szem előtt. A háztartás területére is becsempésztük a természetet… Dr.M mosó-és tisztítószereink, a mosódió, ennek folyékony és vízben oldódó fóliás változatai kímélik a környezetet, ugyanakkor hatékony és megbízható tisztaságot biztosítanak otthonunkban - természetesen.

30 évesek lettünk! Ünnepeljen velünk! Adja meg a lent látható kuponkódot vásárlása végén és 30% kedvezményben részesül!

KUPONKÓD: VolmixKft30