+3630-860-4103, volmix@volmix.hu 

Kosár tartalma 
Weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

fogyókúra, súlykontroll, forskolin, indiai csalán, súlyvesztés, Dr M, Dr M PrémiumDr. M Prémium Forskolin Slim. A népszerű indiai csalán forskolint tartalmaz

Dr. M Prémium Forskolin Slim (45db)

Fogyasztói ár2799 Ft
Ár / kg
Cikkszám:SGY0048Kategória: Étrend-kiegészítők, gyógytermékek, gyógyszerek.
A népszerű indiai csalán forskolint tartalmaz.

A népszerű indiai csalán forskolint tartalmaz. Ebben a termékben a forskolin és a Bioperine® egymás hatását fokozva hozzájárulnak a kívánt testsúly fenntartásához.

Mindenki álomalakra vágyik! Az optimális testsúly azonban nem csak esztétikai kérdés, egészségünk fontos része is.

Az álomsúly elérése és megtartása azonban sokunk számára komoly erőfeszítést jelent. A fogyni vágyók gyakran egész életükben fogyókúráznak.

Rossz hír, hogy „csodabogyók” nem léteznek, létezik viszont egészségtudatos életmód, kiegyensúlyozott táplálkozás. És ehhez illeszkedően létezik egy étrend-kiegészítő kapszula, amely támogatja a szervezetet a kívánt testsúly elérésében és annak megtartásában is: ez a ForskolinSLIM.

Az indiai csalán kivonat, valamint a jobb felszívódást biztosító és az anyagcserét fokozó Bioperine® (szabadalmaztatott feketebors-kivonat) hozzájárulnak a kívánt testsúly fenntartásához. A testsúlycsökkentő életmód – szabályozott energiai bevitel, testmozgás – részeként segíthetnek az optimális testsúly elérésében és megtartásában.

A kapszula aktív hatóanyagai standardizált növényi kivonatok, amelyek egymást erősítve fejtik ki hatásukat. Természetes növényi alkotók, így káros mellékhatásoktól nem kell tartanunk.

Top