+3630-860-4103, volmix@volmix.hu 

Kosár tartalma 
Weboldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

mosólabda, vegyszermentes mosás, Dr MDr. M Mosólabda. A mosólabda egy műanyag labda, amely szilárd kerámiagolyókat tartalmaz.

Dr. M Mosólabda

Fogyasztói ár2799 Ft
Ár / kg
Cikkszám:SGY00065Kategória: Mosás.
A mosólabda egy műanyag labda, amely szilárd kerámiagolyókat tartalmaz.

Dr. M Mosólabda

Alternatív megoldás a mosáshoz.

- Gazdaságos
- Vegyszermentes
- Öblítőszer-mentes
- Környezetkímélő

Élettartama 3 év vagy 1000 mosás.
A mosólabda egy műanyag labda, amely szilárd kerámiagolyókat tartalmaz. A kerámiagolyók természetes ásványi anyagokat tartalmaznak.

Hatása:
A mosólabda hatására a víz felületi feszültsége csökken, így a víz molekulacsoportjai disszociálnak (szétválnak). Az így képződött kisebb molekulák könnyebben bejutnak a szövetek legbelső részébe és el tudják távolítani onnan a szennyeződéseket.

A mosólabda használata:
Tegye a ruhákat és a mosólabdát a mosógép dobjába. Átlagosan szennyezett ruhák esetén nem szükséges mosószert használnia. Erősen szennyezett ruhanemű esetén adjon hozzá mosószert (a megszokott mennyiség 20%-át).

Válassza ki a kívánt programot és a 40ºC-os vízhőmérsékletet, majd indítsa el a mosógépet. A mosólabda hatékonyságát nagyban növeli, ha legalább 60 perc hosszúságú programot választ. A 40ºC-nál magasabb hőfok a mosólabda anyagának idő előtti elhasználódását okozhatja.

Amennyiben a ruhanemű súlya a 3 kg-ot meghaladja, 2 mosólabda együttes használata javasolt.
A mosólabda hatékonyságát növelheti és élettartamát meghosszabbíthatja, ha két mosás között hagyja megszáradni. Havonta folyó vízzel tisztítsa meg a mosólabdát, majd lehetőleg napon szárítsa.

Minden mosógéphez alkalmas.

Top